İSTANBUL / KARTAL - Kartal Soğanlık İlkokulu

Nis

Dört Dörtlük eTwinning Projesi, okulumuz 4-D sınıfı öğretmeni Meral Kocaibiş ve Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğretmeni Elif Çabuk'un kuruculuğunu yaptığı, İstanbul'dan 3, Bursa'dan 2, Ankara, Balıkesir, Şırnak ve Denizli'den birer öğretmenin yer aldığı bir projedir. Dört Dörtlük eTwinning Projemiz 4.sınıf derslerini işlerken etkinlikler ve içerikler üreterek öğrencilerimizin etkin, kalıcı öğrenme gerçekleştirmelerini sağladı. Kazanımlara uygun, öğrencileri destekleyici çalışmalar yapıldı. Öğrencilerimiz bu kazanımları interaktif oyunlar oynayarak pekiştirdiler. Etkinliklerimizin özeti olan videomuzu izleyebilirsiniz.

Nis

Dört Dörtlük eTwinning Projesi, okulumuz 4-D sınıfı öğretmeni Meral Kocaibiş ve Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'ndan Elif Çabuk'un kuruculuğunu yaptığı, İstanbul'dan 3, Bursa'dan 2, Ankara, Balıkesir, Şırnak, Denizli'den birer öğretmenin yer aldığı bir projedir.  Dört Dörtlük eTwinning Projemiz 4.sınıf derslerini işlerken etkinlikler ve içerikler üreterek öğrencilerimizin etkin, kalıcı öğrenme gerçekleştirmelerini sağladı. Kazanımlara uygun, öğrencileri destekleyici çalışmalar yapıldı. Öğrencilerimiz bu kazanımları interaktif oyunlar oynayarak pekiştirdiler. Etkinliklerimizin özetini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Nis

4-D sınıfı öğretmeni Meral Kocaibiş'in kuruculuğunu yaptığı Dört Dörtlük eTwinning projesine üye öğretmenlerin hazırlamış olduğu 4.sınıf kazanımlarını içeren oyunlar bir e-kitapta birleştirildi. 4.sınıf öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. Dilediğiniz gibi oynayabilir, konu tekrarı yapabilirsiniz.

Nis

4-D sınıfı öğretmeni Meral Kocaibiş'in kuruculuğunu yaptığı Dört Dörtlük Projesine üye 9 farklı okuldan öğrencilerin hazırlamış oldukları sağlıklı beslenme tabakları sanal sergide yerini aldı.